Találtam netezgetés közben egy érdekes Firefox kiegészítést, az Adsense notifier extension-t. A segítségével azok, akik szinte folyamatosan követni szeretnék az adsense számlájuk adatait, sok időt spórolhatnak.

A program telepítése után az adsense adatok a Firefox statusbar-jába jelennek meg, így böngészés közben nem zavaró. A frissítések automatikusak, így nem kell állandóan a webes felületen kukkolni a statisztikák frissülését.

Letöltés: Adsense Notifier 0.9.3

adsense-notifierEgy megjegyzésem lenne a cucchoz még: mivel meg kell adni az adsense accountodat, lehet hogy nem mindenkinek tetszik ez a fajta megoldás. Valamit valamiért ugye … gondold át használat előtt, hogy ki mered-e adni ezt az infót egy idegennek. :)

9 COMMENTS

  1. Hát jah, azoknak esetleg jó, akiknek naponta számottevően változik a számlájukon lévő összeg. Mondjuk én ez esetben sem adnám meg, lehet paranoiás vagyok kicsit ezügyben :) Persze 99.9999999999% hogy teljesen OK az addon, de mégiscsak… Inkább megnézem az accountom mikor épp eszembe jut, rááldozva némi időt a login vacakolással. Másrészt meg úgyis hűséges Opera user vagyok továbbra is :)

  2. Egyelőre én sem próbáltam ki az adsense notifiert, paranoiás vagyok meg hát valljuk be, nincs is értelme folyamatosan követni a számlát. :D (de mivel optimista vagyok, hozzáteszem: még)

  3. Javaslom az xpi file kicsomagolását (sima zip file kicsit felturbózva) és ott a content mappában lévő jar kicsomagolását. A js kód elolvasásából sztem kiderül, kinek adja ki az adatokat. Bár az is lehet, hogy senkinek, de ez az eshetőség csak most jutott eszembe…

  4. Szvsz, nem gyul olyan iramban a penz, hogy online kelljen figyelni. A masik dolog meg, hogy ha mar a semmiert penzt kap az ember, szanjon ra annyi idot, hogy belep a profiljahoz es megnezni az eredmenyt. Ha jol jovedelmez, akkor megeri belepni: hol van olyan munka, ahol 5 perc alatt tobb dollart keres az ember? :)

  5. Azért semmi munkáért nem kapsz pénzt szerintem. :) Az a munka, hogy a lapot megcsinálod, frissíted stb… nem is kevés meló.

  6. Ha nem a reklamert szerkeszted az oldalt, hanem csak ott van a reklam is, akkor igy is ugy is frissited. Amig nem volt adsense a tutorial.hun, addig is volt, es pont ennyire jo volt. Nem? :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here