Most már közel úgy egy tucatnyi levelet és megkeresést kaptam, hogy miért nem írok és mikor lesz már következő bejegyzés. Nem szeretném tovább húzni az idegeket és nagyon röviden leírom, hogy miért is nem voltam aktív az elmúlt napokban.

Csütörtökön közös megegyezéssel elváltam én és a Jasmin Media Group (ez ugye azért mégis szebben hangzik a kirúgtak szónál :D), úgyhogy kicsit sűrű lett a program, intéztem az ügyeimet és a papírokat. Elkezdtem egy bejegyzést írni még pénteken, ami már egész hosszú lett de aludni akarok rá 1-2-t, hogy ne az ideg szóljon belőle. A első verzió amolyan “most már nem kell tartanom a pofám úgyhogy elmondom …” jellegű lett, de ez lehet hogy bajt hozna pár olyan emberre is akikre nem szeretném. Inkább nem publikáltam egyből.

Meg nem is igazán szeretném, ha ez a bejegyzés teljesen arról szólna mi volt a bajom egyes emberrekkel, inkább próbálnék majd segíteni illetve köszönetet mondani azoknak, akik még bent vannak. Ha kérdezni akartok bármit, most írjátok ide vagy küldjétek el mail-ben és igyekszem majd egy csokorba gyűjtve válaszolni mindenre.

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

13 COMMENTS

  1. így olvasói szemmel nézve, izgalmas bejegyzést várunk, zaftos részletekkel :)

  2. engem anno mer basztak ki? akkor nem kaptam semmilyen indokot, csak ugy ereztem magam, mint akit kis(z)avaztak a “villabol”…

    egy dolog miatt zavart anno, nem tudtam miben hiabztam vagy miben kellett volna valtoztatnom. ennyit elvartam volna akarkitol is, amolyan utravalonak vagy barmi.

    de nem mintha, ennek mar lenne jelentosege, mert igazabol, mostmar halas vagyok, hogy igy alakult es nem a 10pxeles szarokat kell gyartanom es egyuttereznem a semmin valo fontoskodasban.

    kivancsian varom en is a postot.

    pisz

  3. izgalmas hely lehet ez a Jasmin
    sokszor feltűnik a neve webes fórumon vagy a blogon :)

  4. ak85,
    felírtam a kérdést és meglesz az őszinte válasz is.

    Jött kérdés mailben is azzal a kéréssel, hogy ne írjam ki a nevét ide, ővékét természetesen sehol nem fogom megmondani vagy leírni.

  5. En is off mint tudod :)
    Szep volt jo volt ennyi volt.
    Nem banom en sem, rengeteg jo emberrel talalkoztam (emberi/szakmai) es ezeket a kapcsolatokat tartani is fogom amennyire rajtam mulik.
    Felmondani jo, de picit szomoru latni hova jutott ez az egesz dolog, es hogy szartak emberekre, hogy felejtettek el ahogy ide jutottak, es erre meg buszkek is es nem fognak soha raeszmelni.
    /beidez tlof bejegyzes miutan elment.

    Sok Sikert!
    Meg talalkozunk :)
    Adem/Ádám/Gandi/Ben/* :)

  6. Sok sikert szeretnék kívánni az elkövetkezőkben, ha saját magadnak dolgozoll ezután, ha egy más céghez/csapathoz fogsz tartozni!

  7. 1054 – a nagy egyházszakadás a római és a bizánci pápa kiátkozta egymást, és a mai napig ‘haragszanak’ egymásra…

  8. Azota nem szereti egymast az romai es a gorog katolikus? :) Es meg ok hirdetik a testveriseget, haggya’ ma’.

Comments are closed.